Ugrás a fő tartalomra

4100 Berettyóújfalu, Eötvös utca 1.


+36 54 / 951-961

Hírek


2024. jún. 6.

  "BSZC Csillagai" díjátadó 2024

  Immáron 6. alkalommal tartotta meg ünnepélyes keretek között a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum a tanév végéhez köthető, főigazgatói dicséretek átadása alkalmából rendezett ünnepséget, 2024. június 6-án. A rendezvénynek a Hajdúszoboszlón található, Berettyóújfalui SzC Bocskai István Szakképző Iskola adott helyet. Hagyományosan gyermeknap, és pedagógusnap környékén hívja a Centrum vezetősége közös ünneplésre a legeredményesebb, és legtehetségesebb tanulókat és a szakképzés területén példamutató tevékenységet végzett oktatókat.

  "BSZC Csillagai" díjátadó 2024

  Immáron 6. alkalommal tartotta meg ünnepélyes keretek között a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum a tanév végéhez köthető, főigazgatói dicséretek átadása alkalmából rendezett ünnepséget, 2024. június 6-án. A rendezvénynek a Hajdúszoboszlón található,  Berettyóújfalui SzC Bocskai István Szakképző Iskola adott helyet. Hagyományosan gyermeknap, és pedagógusnap környékén hívja a Centrum vezetősége közös ünneplésre a legeredményesebb, és legtehetségesebb tanulókat és a szakképzés területén példamutató tevékenységet végzett oktatókat.

  A 2023/2024-es tanévben kitűnő tanulmányi eredményt elért végzős tanulók díjazása mellett sor került a tanulmányi versenyeken, szakmai megmérettetéseken, különböző sportágakban kiemelkedő eredményeket elért tanulók elismerésére is.

  Ezek a tanulók a tanulásra koncentrálva, érdeklődéssel, tudásvággyal, kitartással értek el olyan sikereket tanulmányaikban, melyek elismerésre méltóak. Többen rangos szakmai és tanulmányi versenyeken mérettették meg tudásukat, illetve mérték össze erejüket, ügyességüket, kitartásukat a sportélet különböző területein.

  Ebben a körben is szerette volna a Centrum vezetősége elismerni azt a kitartó szorgalmat, azt a kemény munkát és kitartást, ami sokszor szerénységgel párosulva meghozza az elvitathatatlan, büszkeségre méltán okot adó eredményt.

  Az oktatók, a pedagógusok szakmája az egyik legfontosabb közhivatás. Tanítanak, felkészítenek, felzárkóztatnak, szerveznek, elkísérnek, nevelnek. A rájuk bízott tanulók az ő kezük között alakulnak, formálódnak, és érik el azt olyan eredményt, ami sokszor nem jelenik meg mérhető, számokban, oklevelekben. A nekik munkát adó intézmény, iskola általuk is változik, formálódik, és így mutat fel olyan szellemiséget, eredményt, amit szintén nehéz kézzelfoghatóvá tenni, megfogalmazni. Ez az a bizonyos ’hozzáadott érték’, ami szubjektív volta miatt nehezen megfogható fogalom. A díjazott oktatók kitartó szakmai, emberi, közösségi munkájukkal, elhivatottságukkal valami olyat tettek hozzá a 2023/2024-es tanévhez, vagy akár korábbi tanévekhez, ami nyomot hagy.

  További képek

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Új szakmával bővül képzési kínálatunk

  Új szakmával bővül képzési kínálatunk

  Új képzéssel, az óvodai nevelő szakmával bővül a szakképzés oktatás ágazata.

  2023. dec. 13.
  SzakmaTúra 2023

  SzakmaTúra 2023

  A SzakmaTúra pályaválasztási fesztiválon a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum irányítása alá tartozó iskolák működésébe nyerhettek betekintést a megye településeiről érkező általános iskolás 7. és 8. osztályos tanulók.

  2023. okt. 11.
  "BSZC Csillagai" díjátadó 2022

  "BSZC Csillagai" díjátadó 2022

  A Berettyóújfalui Szakképzési Centrum vezetősége 2017-ben hagyományteremtő szándékkal hívta életre a BSZC Csillagai elnevezésű ünnepélyes díjátadót, azzal a céllal, hogy jutalomban részesítsék mindazon tanulókat és felkészítő tanáraikat, akik a tanév során kiemelkedő versenyeredményeket értek el. 2022.június 9-én a BSZC Bocskai István Szakképző Iskola adott otthont a rendezvénynek, immár második alkalommal, Hajdúszoboszlón.

  2022. jún. 15.


  KIMIKK
  BelügyminisztériumHBKIKIKKKIMMNVNSZFH

   • SZC logo fehér
   • Berettyóújfalui Szakképzési Centrum

    4100 Berettyóújfalu, Eötvös utca 1.

   • Telefon: +36 54 / 951-961

    E-mail: titkarsag@berettyoujfaluiszc.hu

    OM azonosító: 203030

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/000194 Engedélyszám: E/2020/000017


   2024Berettyóújfalui Szakképzési Centrum