Ugrás a fő tartalomra

4100 Berettyóújfalu, Eötvös utca 1.


+36 54 / 951-961

Hírek


2024. jún. 6.

    "BSZC Csillagai" díjátadó 2024

    Immáron 6. alkalommal tartotta meg ünnepélyes keretek között a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum a tanév végéhez köthető, főigazgatói dicséretek átadása alkalmából rendezett ünnepséget, 2024. június 6-án. A rendezvénynek a Hajdúszoboszlón található, Berettyóújfalui SzC Bocskai István Szakképző Iskola adott helyet. Hagyományosan gyermeknap, és pedagógusnap környékén hívja a Centrum vezetősége közös ünneplésre a legeredményesebb, és legtehetségesebb tanulókat és a szakképzés területén példamutató tevékenységet végzett oktatókat.

    "BSZC Csillagai" díjátadó 2024

    Immáron 6. alkalommal tartotta meg ünnepélyes keretek között a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum a tanév végéhez köthető, főigazgatói dicséretek átadása alkalmából rendezett ünnepséget, 2024. június 6-án. A rendezvénynek a Hajdúszoboszlón található,  Berettyóújfalui SzC Bocskai István Szakképző Iskola adott helyet. Hagyományosan gyermeknap, és pedagógusnap környékén hívja a Centrum vezetősége közös ünneplésre a legeredményesebb, és legtehetségesebb tanulókat és a szakképzés területén példamutató tevékenységet végzett oktatókat.

    A 2023/2024-es tanévben kitűnő tanulmányi eredményt elért végzős tanulók díjazása mellett sor került a tanulmányi versenyeken, szakmai megmérettetéseken, különböző sportágakban kiemelkedő eredményeket elért tanulók elismerésére is.

    Ezek a tanulók a tanulásra koncentrálva, érdeklődéssel, tudásvággyal, kitartással értek el olyan sikereket tanulmányaikban, melyek elismerésre méltóak. Többen rangos szakmai és tanulmányi versenyeken mérettették meg tudásukat, illetve mérték össze erejüket, ügyességüket, kitartásukat a sportélet különböző területein.

    Ebben a körben is szerette volna a Centrum vezetősége elismerni azt a kitartó szorgalmat, azt a kemény munkát és kitartást, ami sokszor szerénységgel párosulva meghozza az elvitathatatlan, büszkeségre méltán okot adó eredményt.

    Az oktatók, a pedagógusok szakmája az egyik legfontosabb közhivatás. Tanítanak, felkészítenek, felzárkóztatnak, szerveznek, elkísérnek, nevelnek. A rájuk bízott tanulók az ő kezük között alakulnak, formálódnak, és érik el azt olyan eredményt, ami sokszor nem jelenik meg mérhető, számokban, oklevelekben. A nekik munkát adó intézmény, iskola általuk is változik, formálódik, és így mutat fel olyan szellemiséget, eredményt, amit szintén nehéz kézzelfoghatóvá tenni, megfogalmazni. Ez az a bizonyos ’hozzáadott érték’, ami szubjektív volta miatt nehezen megfogható fogalom. A díjazott oktatók kitartó szakmai, emberi, közösségi munkájukkal, elhivatottságukkal valami olyat tettek hozzá a 2023/2024-es tanévhez, vagy akár korábbi tanévekhez, ami nyomot hagy.

    További képek

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Új szakmával bővül képzési kínálatunk

    Új szakmával bővül képzési kínálatunk

    Új képzéssel, az óvodai nevelő szakmával bővül a szakképzés oktatás ágazata.

    2023. dec. 13.
    SzakmaTúra 2023

    SzakmaTúra 2023

    A SzakmaTúra pályaválasztási fesztiválon a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum irányítása alá tartozó iskolák működésébe nyerhettek betekintést a megye településeiről érkező általános iskolás 7. és 8. osztályos tanulók.

    2023. okt. 11.
    "BSZC Csillagai" díjátadó 2022

    "BSZC Csillagai" díjátadó 2022

    A Berettyóújfalui Szakképzési Centrum vezetősége 2017-ben hagyományteremtő szándékkal hívta életre a BSZC Csillagai elnevezésű ünnepélyes díjátadót, azzal a céllal, hogy jutalomban részesítsék mindazon tanulókat és felkészítő tanáraikat, akik a tanév során kiemelkedő versenyeredményeket értek el. 2022.június 9-én a BSZC Bocskai István Szakképző Iskola adott otthont a rendezvénynek, immár második alkalommal, Hajdúszoboszlón.

    2022. jún. 15.


    KIMIKK
    BelügyminisztériumHBKIKIKKKIMMNVNSZFH

      • SZC logo fehér
      • Berettyóújfalui Szakképzési Centrum

        4100 Berettyóújfalu, Eötvös utca 1.

      • Telefon: +36 54 / 951-961

        E-mail: titkarsag@berettyoujfaluiszc.hu

        OM azonosító: 203030

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/000194 Engedélyszám: E/2020/000017


      2024Berettyóújfalui Szakképzési Centrum