Nyitólap Programok Támogatóink Galéria Kapcsolat

Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy a Szakmák Éjszakája országos rendezvénysorozatának ideje alatt a helyközi tömegközlekedési eszközök (vasút, busz) 50%-os kedvezménnyel vehetők igénybe a rendezvényi helyszínek igazolásával, a következő módon: az odaútra megvásárolt teljesárú menetjegyet a rendezvényen le kell bélyegeztetni az iskola bélyegzőjével. A megjelenésről szóló, iskola által kiállított igazolással együtt a visszaúton a jegyellenőrnek felmutatják a lebélyegzett jegyet és ezzel a hazaút ingyenes.

A Berettyóújfalui Szakképzési Centrum valamennyi tagintézményével csatlakozik a Szakmák Éjszakája elnevezésű - különleges, a szakmákat népszerűsítő - országos rendezvényhez.

A megye tíz településén számos érdekes programmal várják tagiskoláink az általános iskolák tanulóit, a középiskolásokat, valamint az érdeklődő felnőtteket egyaránt.

A szakmákat más megvilágításban, játékos, szórakoztató tevékenységek, hétköznapi szituációk közben ismerhetitek meg és vehettek részt egy kellemesnek ígérkező estén.

Mit kínál a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum a Szakmák Éjszakáján? Megmutatjuk azt a kevésbé látható világot, ami mellett a legtöbbször elmegyünk, azoknak az embereknek a munkáját, akik nélkül nem lenne teljes és működőképes világunk.

Kedves Fiatalok!

Ezen az éjszakán nem csak megismerhetitek mindezt, hanem ki is próbálhatjátok magatokat, hogyan állnátok helyt az életükben. Egy éjszaka, amikor az asztalostól a vegyészig, gépi forgácsolótól a pincérig minden lehetsz!

És ki tudja… Hátha egy nap Te leszel a következő Szakma Sztár!

Sokféle éjszaka van, múzeumok-, kutatók-, fürdők éjszakája, de miben különbözik ettől a Szakmák Éjszakája? Sokban. Mi nem csak színes és szórakoztató programokat, hanem ennél sokkal többet: a jövődet, lehetséges életutakat kínálunk. Most egy éjszaka alatt feltárhatod a menő szakemberek titkait, megnézheted, melyik foglalkozás mit takar.

Ne feledd: Centrumban a Jövő(d)!


Térkép a Szakmák éjszakája hivatalos honlapjáról.