Logó

Logó

Pályázat


Futsal Országos Bajnokság Megyei Döntő 2020 január 14.

A DSZC Bethlen Gábor csapata

A 2019/2020-es tanévben ismét megrendezésre kerül a Centrum Futsal Országos Bajnokság. A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal szervezésében létrejött bajnokság egyik célja a Szakképzési Centrumok intézményeiben tanulók számára rendszeres játék-és versenylehetőség biztosítása, a futsal labdarúgás népszerűsítése. Mivel csapatonként maximum 2 igazolt labdarúgó nevezhető a tornára, több szerephez juthatnak azok a diákok akik egyébként nem járnak fociedzésekre, meccsekre. Ezáltal lehetőség van új, tehetséges gyerekek felfedezésére, vagy csak a játék megkedveltetésére.

A győztes BSZC Csiha Győző csapata

Az előző évek sikereinek köszönhetően idén 4. alkalommal rendezik meg az Országos Bajnokságot. A Berettyóújfalui Szakképzési Centrumhoz tartozó Szakközépiskolák közül 9 tagintézmény élt a lehetőséggel és indított 1-1 csapatot a végső győzelem reményében. 2019 december 19-én a Pálfi István rendezvénycsarnokban került megrendezésre a Centrumon belüli utolsó forduló. A résztvevők küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak. A 2 legjobb csapat juthatott tovább: a hajdúnánási BSZC Csiha Győző Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, valamint a berettyóújfalui BSZC Eötvös József Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája.

Ők vehettek részt a 2020. január 14-én megrendezésre került megyei döntőn, amit szintén a Pálfi István rendezvénycsarnokban szerveztünk meg. A Debreceni Szakképzési Centrumból a DSZC Bethlen Gábor Közgazdasági Szakgimnáziuma, és a DSZC Brassai Sámuel Műszaki Szakgimnáziuma csapata sorakozott fel.

Díjátadó

Papp Gábor, a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum kancellárja köszöntötte a csapatokat, és megnyitotta a döntőt. A körmérkőzéseket küzdő szellemiség jellemezte a sportszerűség keretein belül. Több meccs is büntetőkkel ért véget. A kiegyenlített erőviszonyoknak köszönhetően a továbbjutás az utolsó összecsapáson dőlt el. Mivel Hajdú-Bihar megyében kiemelkedő volt a nevezett csapatok száma, a bajnokság szervezői döntésének értelmében az első két helyezett csapat jutott tovább az országos döntőbe.

A díjkiosztáson Papp Gábor, a BSZC kancellárja, és Molnár József, a DSZC szakképzési referense adta át a díjakat.

A megyei döntő gólkirálya Kóródi Levente, a legjobb kapus Tuza Norbert, a legsportszerűbb csapat pedig a DSZC Brassai lett.

Gratulálunk minden résztvevőnek!

Galéria

X A győztes BSZC Csiha Győző csapata
X Díjátadó
X A DSZC Bethlen Gábor csapata