Logó

Logó

Pályázat


Futsal Országos Bajnokság Megyei Döntő 2019

A BSZC Csiha Győző csapata

A 2018/2019-es tanévben ismét megrendezésre kerül a Centrum Futsal Országos Bajnokság. A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal szervezésében létrejött bajnokság egyik célja a Szakképzési Centrumok intézményeiben tanulók számára rendszeres játék-és versenylehetőség biztosítása, a futsal labdarúgás népszerűsítése. Mivel csapatonként maximum 2 igazolt labdarúgó nevezhető a tornára, több szerephez juthatnak azok a diákok akik egyébként nem járnak fociedzésekre, meccsekre. Ezáltal lehetőség van új, tehetséges gyerekek felfedezésére, vagy csak a játék megkedveltetésére.

A győztes BSZC Veress Ferenc csapata

Az előző évek sikereinek köszönhetően idén 3. alkalommal rendezik meg az Országos Bajnokságot. A Berettyóújfalui Szakképzési Centrumhoz tartozó Szakközépiskolák közül 8 tagintézmény élt a lehetőséggel és indított 1-1 csapatot a végső győzelem reményében. 2019 január 9-én a Pálfi István rendezvénycsarnokban került megrendezésre a Centrumon belüli utolsó forduló. A résztvevők küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak de sajnos csak a 2 legjobb csapat juthatott tovább: a hajdúböszörményi BSZC Veress Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája valamint a hajdúnánási BSZC Csiha Győző Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája.

Ők vehettek részt a DSZC Beregszászi Pál Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában január 24-én megrendezésre került megyei döntőn, képviselve a Berettyóújfalui Szakképzési Centrumot. A Debreceni Szakképzési Centrumból a hazaiak mellett a DSZC Mechwart András Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma sorakozott fel. Így állt össze a 4 csapatos végső mezőny.

Megnyitó

Egy gyors megnyitó és sorsolás után egymásnak feszülhettek a csapatok. A körmérkőzéseket küzdő szellemiség jellemezte a sportszerűség keretein belül. A kiegyenlített erőviszonyoknak köszönhetően a továbbjutás az utolsó összecsapáson dőlt el. A feszült találkozón a hajdúböszörményi diákoknak hátrányból sikerült 1 pontot szerezniük ezzel kiharcolva a retúr jegyet a Mátészalkán áprilisban megrendezésre kerülő országos döntőre.

Gratulálunk minden résztvevőnek!

X A győztes BSZC Veress Ferenc csapata
X Megnyitó
X A BSZC Csiha Győző csapata