Logó

Logó

Pályázat


XIX.Fekvenyomás Diákolimpia Keletmagyarországi országos elődöntő

2020.02.22-én a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Bessenyei György Szakgimnáziuma adott otthont a XIX.Fekvenyomás Diákolimpia Keletmagyarországi országos elődöntőjének.

Érme

A rekordnak számító 138 nevezésnek köszönhetően már kora reggel nagy volt a sürgés-forgás. A szakszerű mérlegelés után Bónácz János, Berettyóújfalu alpolgármestere és dr.Marinecz Kornélia, a házigazda intézmény igazgatója köszöntötték a versenyzőket, a felkészítő tanárokat és a gyerekükért szurkoló szülőket. Ezt követően dr. Szatmári Antal Tamás, a diákolimpia versenyrendszer versenyigazgatója hivatalosan megnyitotta a versenyt.

A szurkolók sorait erősítette az iskola egykori diákja is, Bartha Szilvia, aki diákolimpián elért első helyezésen túl egymás után kétszer is megjavítva az aktuális világcsúcsot lett világbajnok, és a korcsoport abszolút ezüstérmét is megszerezte.

Az egésznapos megmérettetés egyéni és csapat kategóriában, súly és korosztály szerinti eredményhirdetéssel zárult. A jó hangulatú nap emlékére minden versenyző részvételi érmet is kapott, a legjobbak Encsen, az országos döntőben folytathatják a versengést.

Centrumunk eredményei egy csokorban:

Díjazottak

Bessenyeis lány csapataink egy 1. és egy 2. helyezést értek el, a Bessenyeis fiú csapatunk teljesítménye egy 2. helyezést eredményezett.

Gratulálunk, remek teljesítmény, sok sikert a folytatáshoz!

X Érme
X Díjzottak